POROSI NGA BASHKSHORTJA E SHEHIDIT DREJTUAR TË VEJËS SË PAULL XHONSONIT
Temat e fundit
NË TERRIN E SHPELLËS SË SAUDIS
Kushdo që e përmbush kërkesën e Tevhidit Do Të Hyjë Në Xhenet Pa Llogari
- Si të qaj nga frika e Allahut?
- E drejta e kopjimit sipas Sheriatit
- Rrëfimi i një motre
- El-Vela vel-Berra
Miqësi / Armiqësi
- Letër drejtuar Allahut s.v.t. nga biri i Shehidit
Lajmet e fundit
Këndi i Fetvave
Ibni Tejmija
Muhamed Abdulvehabit

Abu Basir Mustafa Halimah

Naasir al-Fahd
Muhammed Salih Al-Munaxhid
Abu Hamza al-Misri
Temat më të lexuara
- Fetva pėr regjimin e Arabis Saudite
- Musai dhe faraonet e shekullit 21

- Rrëmbimi i Arabis

Terrori mbi muslimanet
- Fetva per 11 shtatorin
- Meka nėn shėnjestėr
Të Burgosurit
Lidhje
Supportes of Shareeah
Islamic Awakening
Kavkaz center
Cageprisoners
Ansar Shariah
Maktab al Xhihad
Edukimi i fëmijut
Kuran pėr fėmijė
Si të falemi (Video)
Video për fëmijë
 
 
 

Thënje XhihadiUnë do të kisha dëshir që të bie shehid në rrugën e Allahut dhe pastaj të ringjallem dhe pastaj të bie shehid, dhe pastaj të ringjallem përsëri dhe pastaj të bie shehid dhe pastaj të ringjallem përsëri dhe pastaj të bie shehid.
Muhamedi a.s.

"Unë po vdes sikurse që vdes devja.Unë po vdes në shtrat, në turp.Syt e frikacakut nuk mbyllen qoft edhe në gjumë." Halid bin Velidi

"Kur Lajmëtari i Allahut, mbi të cilin qoft paqja dhe bekimi i Allahut, të quajti Shpata e Allahut, ai paracaktoj se ti nuk do të bije (vdesish) në betejë.Po të ishe mbytur prej një kafiri do të kishte kuptimin se shpata e Allahut ishte thyer nga njeri prej armiqëve të Allahut; dhe ajo kurr nuk kishte për të qenë." nga një shok i Halid bin Velidit për Halid bin Velidin.

"O ju që e kryeni namazin në xhamin e shenjët!
Po të ishit dëshmitar për neve në fushbetejë
Ju do ta dini atë se, adhurimi juaj është lojë fëmijësh,
Në krahasim me Xhihadin tonë.
Për gjdo lotë që ju keni derdhur mbi mollëzat tuaja,
Ne në vend të asaj kemi derdhur gjak mbi gjoksat tonë.
Ju po luani me adhurimin tuaj,
Përderisa adhuruesit ofrojn adhurimin e tyre,
Muxhahidinët ofrojn gjakun dhe vetën e tyre."
Abdullah Ibn Mubarak i shkruajti në letër Al-Fudajl Ibn Ijaadh


"O ju Musliman! Ju keni fjetur kohë të gjatë, mjaft gjatë që tiranat ta marrin kontrollën ndaj juve. Ju keni pranuar të jetoni si skllav dhe ju keni nënshtuar tiranëve. Tani ka ardhur koha që të revoltoheni dhe ti shkatrroni prangat e skllavëris."-Sheih Azzam rh.

 

"Ne jemi terrorist, dhe terrori është obligim në librin e Allahut. Le ta dijë perëndimi dhe lindja se ne jemi terrorisT dhe ne shkaktojm frik.


"Kundër tyre përgaditeni forcën tuaj më së shumti nga fuqia juaj.Duke përfshirë mjetet e luftës që të goditni terror në (zemrat) e armikut të Allahut dhe armiqëve tuaj. . ." (8:60)
Pra Terrori është obligim në akide e Allahut SWT" [Sheih Abdullah Azzem]

 

"O ju Muslimane! Keni kujdes nga luksi, se është armik i Xhihadit dhe i shkakton vdekje shpirtit njerzor. Keni kujdes nga komoditetet e ndryshme dhe përqëndrohu në nevojat kryesore.
Edukoni fëmijët që të jenë trima dhe guximtarë.

Le të jenë shtëpiat tuaj venede të luajëve e jo ferma pulash në të cilat bijët tuaj do të ushqehen dhe pastaj të prehen nga tiranët sikurse dhenë. Futni në zemrat e bijëve tuaj dashurin për Xhihad dhe dashurin për fushëbetej.Ndani problemet e Umetit Musliman. Jeto një ditë të javës sikurse jeta e refugjatëve dhe Muxhahidinëve.Ata jetojnë me bukë të thatë dhe qaj."(Testamenti i Sheik Azzam)Lajme nga Kosova
- Kisha e ferizajit dërgon 56 fëmijë Musliman për në Itali
- Ibrahim Rugova Atributet e Allahut ia mvesh Lekës së par
- RTK-ja burimi i korruptimit të mendjeve dhe zemrave të Muslimanëve
- Kosova, Fushëbetej e Nderit
- Po lulëzojn shtëpiat publike në Kosovë

POROSI NGA BASHKSHORTJA E SHEHIDIT DREJTUAR TË VEJËS SË PAULL XHONSONIT

Porosia e drejtuar ndaj bashkëshortës së kafirit Paull Xhonsonit Nga bashkshortja e shehidit në Gadishullin Arabik

burimi: Revista Sout Al Xhihad- Qështja 21 Publikimi i Al Kaidës

Unë ndëgjova se je paraqit në televizion, duke aktëru si e pafajshme, dhe duke u quditur në mënyrë të pafajshme për krimet e burrit tuaj. Unë besoj, faktin se ai ka qenë njëri prej kriminelëve kryesor edhe nëse nuk shihet si i atill në traditën tuaj të mohimit të Zotit, ku kriminelët konsiderohen të pafajshëm, dhe të pafajshmit që i mbrojn të drejtat e tyre konsiderohen kriminel.

Qka ka qenë qëllimi i burrit tuaj në punën e tij në helikopterat Apaqi? A mos mendon se ata airoplana që fluturojn mbi Afganistan, Palestin, dhe Irak ju shpërndajn karanfila dhe qokollada fëmijëve tanë atje? Unë jamë e besueshme se ti e din se ata hudhin raketa dhe bomba mbi kokat e tyre, duke i shëndrruar rrugët dhe shtëpit e tyre në hi, dhe trupat e tyre të djegur mbi ato.

A e konsideron punën e tij të sinqert dhe atë të pafajshëm kur ai punoj në atë llojë të airoplanëve?A je e vetëdijshme se burri im më është mbytur para syve të mi, dhe në vendin e tij?

A je e vetëdijshme se ata që e kanë mbyt atë kanë qenë forca të sigurimit që janë të paguar që ti mbrojn kolonialistët dhe që ti terrorizojn dhe ti mbysin Muslimanët e vendit? E gjith bota foli dhe u dridh kur burri juaj mbahej peng, po askush nuk e tha as gjysmën e asaj kur, para tri viteve dhe deri më tani, Amerika- vendi i drejtësis dhe liris- i burgosi më shumë se 600 Musliman në Kub. Duke ia shtuar të burgosurit Musliman në Irak, Pakistan, Arabi Saudite, Jordani, dhe në vendet tjera. Le të dihet se vëllezërit tanë që po mbahen në burgjet tuaja, dhe ata të cilët burri yt i ka djegur me airoplanin e tij, nuk janë të vetmuar.Ka zemra që rrahin me dashuri për ta, ashtu siq tregove ti se e don burrin tënd të vdekur bile edhe më shumë.Gjaku i Muslimanit është më i vlershëm për neve se sa Kaba, ndërsa i burrit tënd është si i një qeni, se ai ka qenë mushrik femohues. A nuk e din ti se ne jemi vetëm në fillim, dhe nuk kemi bërë asgjë në lidhje me gjakderdhjen e Muslimanëve dhe gjakun e humbur të burrit tim? Sa kodrat prej trupave të vendit të tij do ta pasojn burrin tënd, derisa ta lënë vendin e Pejgamerit tonë a.s. duke qenë të poshtërsuar. Si mund të flasish për pafajshmërin e mallkuar të burrit tënd, kur e ndëgjon vërejtjen e Muxhahidinëve tonë që ta braktisni vendin tonë? Është i ndaluar për juve. Ju i keni mbyll veshët tuaj me gishta dhe keni shkuar shum larg në mëkate.I atill është dënimi juaj.Derdhsh lot të përzier me gjak, njëashtu sikurse ne që po kemi prej airoplanëve dhe ushtarëve tuaj.

Me siguri ty nuk ta ka ndi kur burri im është mbyt, apo ndoshta nuk e ke ditur. Edhe po ta dije, ti do të ishe e gëzuar për arsye se ai u mbyt ende pa e arritur burrin tënd dhe popullin e tij!! Ngushllimet e mija janë se Muxhahidinët patën mundësi që ta arrijn cakun e tyre me precizitet dhe e pren burrin tënd. Unë po të bëjë be në Allahun se unë kamë qenë e gëzuar atë dit pa mas, se terroristi i vërtet është mbyt, pasi që e ka pir gjakun e fëmijëve tanë Musliman.Unë nuk e di se a je e vetëdijshme se ne ju urrejm juve,Mohuesve të Zotit.Ne ju urrejm juve deri në asht.Si mos të ju urrejm juve, kur ne jemi në sherbimin tuaj, edhe në vendin tonë?
Sa e sa airoplana tonë kanë fluturuar për ta kërkuar burrin tënd gjat zënjes së tij? Sa shum negociata janë bërë me vëllezërit Muxhahidin, bile edhe nga të ashtuquajturit ulema, duke u munduar për ta liruar burrin tënd?

Sa për burrin tim, neve na është mohuar e drejta që tia falim xhenazën, edhe pas vdekjes së tij. Trupi i tij nuk na është dorëzuar neve për varrim. Ne i mbështetemi Zotit që të triumfojm mbi ata që kanë qenë të padrejt ndaj neve në mënyr që të ju bëjnë juve të kënaqur dhe lloji tuaj. Askush nuk tha asnjë fjal për burrin tim, edhe pse të gjith e kanë ditur të jetë njeri i mir. Kanë frik nga Zoti i tyre, Amerika, Tregoj qeveris tuaj që pohon se na kontrollon neve, se diqka e mir po del prej asaj se qka po i bën rinis së Muxhahidinëve. Nëse i mbyt ata, i dërgon për në Xhenet, nëpërmes rrugës më të shkurt, në dasht Allahu. Nëse i mban të gjall ata, për asrye se s`ke patur mundësi që ti mundish ata, poashtu është mir , ku do të ju luftojn juve dhe do ti dëbojn Mohuesit e Zotit prej vendit Islam.

E shkruar nga: Nëna e shehidit (Um al-Shehid)

burimi: MuslimCreed.com

ndërsa videon mund ta gjeni këtu

 

Pyetje dhe Pergjigje

Abu Hamza al-Misri