Fjalimi i Abu Musab Al-Zarkauit
Hutbe Tema Lajme Ajete Hadithe Dua Tekbire Poezi Ilahije Foto Video
Fjalimi i Abu Musab Al-Zarkauit para prerjes së fytit të Amerikanit të parë Eugjen Armstrong

Lavdërimi i qoft Allahut Zotit të gjithësis dhe paqja dhe përshendetjet qofshin mbi të Dërguarin e Tij të sinqert.

Pranoni lajmin e mirë O Umeti Islam, popull i lavdëruar dhe i ngritur, popull i heronjëve dhe shehidëve, populli më madhështor që është bërë për njerzimin, që ti largojnë njerëzit nga të adhuruarit e robërve dhe ti kethejn që ta adhurojn Zotin e robërve.

Përgezohuni me lajm të mirë se bijt tuaj janë ende therr në fyt të armiqëve të Allahut duke mos i lënë ata që të pushojn natën dhe as që të punojn ditën, asnjëherë mos u dëshproni, se luftrat e Pejgamberëve dhe të pasuesve të tyre janë të papërcaktuara, një ditë për ata dhe një ditë për armiqët e tyre, armiqët e tyre i terrorizojn ata dhe ata i terrorizojn armiqët e tyre dhe armiqët e tyre i dobësojn ata dhe gjithashtu edhe ata (armiqët e vet), dhe sundimi përfundimtarë ju takon atyre dhe shkatrrimi ju takon shtypsave.

O Umeti Islam, nuk janë të fsheta për juve masakret që po i bëjnë pabesimtarët, që nuk bëjnë dallim ndërmjet foshnjës dhe të rriturit as që bëjnë dallim ndërmjet mashkullit dhe femrës, bombat e tyre po mbledhin trupa dhe po shkatrrojn shpirtra, dhe jo vetëm kjo por burgjet e tyre janë të mbushura me vëllezër tanë që sakrifikuan jetrat e tyre për ta mbrojtur fen e tyre kundër Tagutave (felëshuesve dhe pabesimtarëve që i tejkalojn të gjitha kufinjët) dhe që të zbatohet ligji i Allahut (Sheriati) për bijët e Islamit.

Dhe jo vetëm kaq, burgjet e tyre përfshijn brenda tyre motra tonat që nuk kanë bërë asgjë për tu zënë përveq se kanë thënë se "Zoti jonë është Allahu", pra ata [Amerikanët] po i akuzojn ato me akuzime të rrejshme dhe pasandej i dhan vetës të drejtën që të luajn me nderin e tyre dhe të lozin me trupin e tyre dhe ti dhunojn ato lirisht.

Si mundeni të keni kënaqësi O Umeti Islam duke ditur se motrat tona virgjëresha po poshtërsohen nga felëshuesit dhe pabesimtarët? Si mund të keni kënaqësi ndërsa lotët e poshtërsimit po rrjedhin në mollëzat e saj? Si mund të flini rehatshëm O Umeti im ndërsa bija jote është burgosur në burgjet e armikut tuaj dhe po qan dhe po bërtet nga dhimbja e torturave.

Oj motrat tona: Asnjëherë mos u merakosni, se ushtarët e Allahut janë për në rrugë në dasht Allahu që të ju lirojm juve prej prangave tuaja dhe [ta lirojm] nderin tuaj, dhe të ju këthejm juve tek nënat tuaj dhe tek baballarët tuaj apo tek burrat dhe fëmijët tuaj, dhe ju keni një bes prej nesh se ne do të hakmirremi dyfish kundër pabesimtarëve dhe felëshuesve sikurse që ata po na sulmojn neve derisa të ndalen dhe (derisa të ndalen) nga dërgimi i motrave dhe bijave dhe të gjitha grave tona në burgje, prapa grave tona qëndrojn burra që ishin besnik në besën e lidhur me Allahun.

Sa për ty Qen i Romakve Bush, ti po ndeshësh me njerz që dëshirojn të vdesin ashtu siq ju dëshironi të jetoni, që të mbysin në rrugë të Allahut është dëshira e tyre më e mirë, dhe të goditurit e tyre trupave dhe aleatëve tuaj është momenti më i lumtur i për ata, dhe në lidhje me heqjen e kokave të pabesimtarëve (felëshuesve dhe kafirave) dhe të hipokritëve është zbatimi i urdhërit të Zotit tonë në luftë:

Ta dini se kur ti takoni pabesimtarët në fushbeteje, atëherë goditni qafave (mbytni) derisa t'i rraskapitni, atëherë lidhni.


O qen i Romakëve [bush], asnjëherë mos mendo se ushtarët e Islamit nuk janë të vetëdijshëm për planet tuaj të fëlliqura për ta krijuar "Izraelin e Madh" nga të dy anët e lumejve, gjaku dhe trupat tanë janë mallkimi i yti në realizimin e ëndrrave tuaja, dhe ke për të parë nga ngjarjet e rrezikshme të heronjëve të Islamit për të cilat s`ke për të pas dëshirë që ti shohish.


Arrogancës tënde do ti vije dita kur do të shkilet nëpër rërë pa këthim në dasht Allahu, dhe do të hiqet pasi që shumë hipokrit e adhuruan atë [arrogancën e Bushit] në dasht Allahu.


Për gjdo gjë që e arrit kompletimin ka defekte
Dhe jeta nuk duhet ta mahnit shumë burrin


Dhe sot ne do të ushqejm ty me atë që ti po na ushqen neve prej Gotës së poshtërsimit të cilën po ua jep të burgosurve tanë në burgjet tuaja anemban, dhe pasi që nuk i ke liruar motrat tona të burgosura dhe agjenti i paguar i juaji Allavi pohon se gjenden vetëm dy gra nga Regjimi i kaluar, prandaj ti ke mbet në balt, atëherë denimi për pabesimtarin e parë është prerja e fytit të tijë para të gjithë juve ku keni rastin që ta shihni dhe ta dëgjoni, dhe ju i keni 24 orë që ti lironi nga burgjet tuaja të gjitha Muslimanet ose përndryshe koka e të fundit prej tyre [Xhek Hensli] do ta pasoj kokën e shokut të tij këtu.


Dhe më bënë mua të lumtur që të shohë lumturi në fytyrat e fëmijëve dhe të rriturve tanë duke parë se hunda jote do të skuqet prej urrejtjes dhe armiqësis dhe syt tuaj duke shkuar majtas-djathtas dhe kodra e juaj e akullit të jetë shkrir nga vapa e imanit dhe e siguris Islame.


Dhe unë betohem në Allahun i Cili e theu dëshirën e djajeve dhe e theu kurrizin e Cezarit, asnjë SHPATE e jona nuk do të ndalet përderisa motrat tona Muslimane po burgosen dhe po poshtoërsohen, ne nuk do te jemi të qetë derisa në neve rrahë dëshira e flakt për Xhenet dhe dashuria për vdekje.


Dhe ky do të jetë fati i gjdo tradhëtari dhe bashkpunuesi duke e humbur jetën e tij dhe botën tjetër për një qmim të vogël.A kish me pas mundësi Amerika që ti zë motrat tona dhe ti poshtërsoj ato dhe që ti dhunoj ato dhe ti shkatrroj Xhamijat tona dhe shtëpijat tona pa ndihmën e Ushtris dhe Policis së Irakut?! Këta ishin të cilët i thirrën Amerikanët dhe e bënë rrugën të lehët për ta, pra rasti i tyre është sikurse rasti i Amerikanëve ashtu siq Allahu ka thënë:


Dhe kushdo prej juve që i merr ata për aleat ai është prej tyre. S.Maida , 51.


Dhe i vetmi kontakt ndërmjet atyre dhe neve është asgjë tjetër përveq SHPATES, dhe nuk do të bëjmë dallime në rroba të ndryshme apo në emra të ngjajshëm, ne i kemi parë ata dhe Amerikanët që bartin të njëjtat rroba derisa edhe mënyra se si i mbajn armët apo automatikat është e njëjt.
Dhe lavdrimi i takon Allahut, gjendja e Amerikës dhe të aleatëve të saj tani është vërtet mizore dhe do të shohin se si jeta do të ju zbrapset në fund të rrugës:


Nënshtrimi ynë [ndaj Allahut] apo kufri i tyre?!
Teuhidi ynë apo triniteti i tyre?!
Drejtësia jonë apo agresioni i tyre?!


Pra pritni për të... edhe ne do të presim s`bashku...dhe Allahu ka dëshirë por shumica e njerëzve nuk e dinë.


(Dhe pastaj Abu Musabi ia dorzon letrën shokut të tij dhe e kap një thikë të madhe dhe e pret fytin e të zënurit rob.)


burimi: ansar.ws