RTK-ja burimi i korruptimit të mendjeve dhe zemrave të Muslimanëve
Hutbe Tema Lajme Ajete Hadithe Dua Tekbire Poezi Ilahije Foto Video

RTK-ja burimi i korruptimit të mendjeve dhe zemrave të Muslimanëve

(Kosovë)

Nëse bëjmë analizën e lajmeve njëditorëshe mund të shofim qart se në shërbim e kujt është RTK-ja, ndërsa në anën tjetër në dëmin e kujt.Më së miri mund ta kuptojm nëse e bëjmë një analiz lajmesh.

Pra më: 04/08/2004


Nga Bota:


- Se si Kofi Anan paralajmëron Sudanin i cili është shtet me shumic Muslimane nëse nuk i përmbush kërkesat e OKB-s - aparaturës cioniste për kontrollimin e botës.Në vazhdim të lajmit thuhet se Qeveria sudaneze thotë se ka hartuar një plan për çarmatosjen e milicëve arabë, a thua se mos janë diq tjetër Sudanezët përveq se arabë, por këtu ka për qëllim vënjen në kokat e Muslimanëve se arabët të cilët janë Musliman janë shkaktar e gjdo të keqëje.Shtrohet pyetja prej nga na qenka e interesuar Kosova për Sudanin, kur dihet se më parë kurr nuk është përmendur, me përjashtim prej se kanë ardhë Amerikanët në Kosovë.Pra kuptohet kjo pyetje parashtrohet nga botkuptimi i RTK-s.


- 7 të vrarë në Irak gjatë 24 orëve të fundit në Irak- Këtu tregon kujdesin e RTK-s për raportimin e të vrarëve Amerikan dhe vazhdon raportimin e rregullt për vrasjet e Zotrinjëve të tyre Amerikanëve, ndërsa në shumë raste Muslimanët që po e luftojn okupatorin i quan si kryengritës.


- Rritet niveli i sigurisë në Britani të Madhe- Pra Britania rritë sigurin pas gjetjes të planeve për sulme terroriste (Pra lë të kuptohemi se gjdoherë kur përdoret fjala terrorist është vetëm një qëllim e ai është Muslimani) ndaj kujt, kuptohet SHBA-ve dhe Britanis i cili konsiderohet përgjegjës për sulmet me bombë ndaj (kujt kuptohet zotërinjëve të tyre) dy ambasadave amerikane në Afrikën Lindore në vitin 1998. Pra edhe një interesim tjetër i Kosovës për Afrikën Lindore.


- Rrëmbime të të huajve në Irak (nga kush kuptohet terroristët, e kush jane terroristët, prap kuptohet Muslimanët)- Kësaj radhe RTK-ja kujdeset për pengjet e huaja, ku pengjet janë në shërbim të furnizimit të ushtris okupatore Amerikane, ndërsa aty në prag të derës nuk ceket asgjë për pengjet që tani dy vite gjenden nëpër burgjet e Serbis.Kuptohet duhet të solidarizohet me problemet e zotriut qoft edhe me mijra kilometra jasht vendit deri në Irak.Atje ku gjendet Amerika.


- Sulme të reja të forcave amerikane në Falluxha - citim: luftime të ashpra mes kryengritësve (Muslimanët që po luftojn kundër okupatorit quhen kryengritës, sikurse Amerika të jetë vendase) dhe trupave tokësore amerikane. Në javët e fundit ushtria amerikane në Falluxha ka sulmuar shpesh ndërtesa (pra viktimat që po bien nga sulmet na qenkan ndërtesa e jo njerz) ku mendohet të jenë fshehur ekstremistë (përsëri Muslimanët).


- Vriten tre palestinezë- citat:Ushtarët izraelitë (cionistët këtu cekën me rrespekt si të ishin ushtar të rregullt) kanë thënë se ata i janë përgjigjur zjarrit (kuptohet cionistët gjdoherë i përgjigjen zjarrit) të disa personave të shkrepur ndaj tyre, derisa po i arrestonin disa militantë të dyshimtë (Muslimanët gjdoherë janë të dyshimt vetëm se janë Musliman) palestinezë. Radioja izraelite ka thënë se në këtë incident është vrarë Zair al-Ashkar, 26 vjeçar, komandant i krahut (të gjithë civilët janë) ushtarak të Xhihadit islamik në zonë.


- Një nga të dyshuarit e sulmeve në Madrid ekstradohet nga Italia në Spanjë- të kujdesuarit edhe ndaj Spanjës


- Rrëmbehet një vozitës somalez - kujdesi derisa edhe ndaj somalezëve


- Arabia Saudite propozon dërgimin e një force ndërkombëtare myslimane në Irak- Arabia Saudite zakonisht nuk përmendët vetëm në raste kur është në shërbim të Amerikës, që të dërgoj musliman që ti mbysin muslimanët ndërsa Amerikanët ta mbajn sundimin në Irak pa i përlyer duart e ndyta.


- Pauell dënoi sulmin me autobombë në Bakuba- kuptohet se është një sulm kundër zotërinjëve të tyre RTK-s.


- Sulme vetvrasëse në Irak- operacionet shehide quhen vetvrasëse, për të ia futur në mendje Muslimanëve se ai person e ka mbyt vetën dhe ku ka përfundu, kur dihet se sipas Islamit se ai që e mbyt vetën hyn në Xhehnem.Kjo bëhet për ti deskreditu sulmet e muxhahidinëve dhe për ti dëshpru masën Muslimane.


Dhe kështu lista vazhdon . . .


Konkludimi: Pra në bazë të fakteve vetëm një ditorëshe e jo më shumë kuptohet se RTK-ja është në shërbim të interesave Amerikane dhe kundër Muslimanëve dhe për të krijuar ambient tek Muslimanët e Kosovës dhe diaspora se Amerika duhet të adhurohet ndërsa Muslimanët e shtypur duhet të urrehen.